Christian fortæller - Jeg er 38 år. Gennem hele mit liv har jeg været optaget af at tegne, male og arbejde med collage. Det har hjulpet mig med at holde tankemylder og ensomheden på et håndterbart niveau. I 2007 begyndte jeg for alvor at male, her mistede jeg mit arbejde på grund af sygdom, i dag er jeg på førtidspension.

Mine malerier er hovedsagelig ekspressionistiske, hvor mine tanker over livet ofte ligger gemt. Jeg er inspireret af daglige oplevelser, det kan være alt fra, drømme, musik, revner i fortovet, faldefærdige huse, tapet der hænger i laser, varer i et supermarked, en rusten bil og meget andet. Jeg maler for det meste med stærke prim farver, røde, blå, grønne og gule farver. Kombinationen af mine personlige oplevelser, der giver mange lag i mine malerier, altid er der synsindtryk og tanker bagved.

Mine billeder får ikke navne, da jeg ikke synes beskueren skal blive forstyrret af et billednavn, men selv gå på opdagelse i billedet.

God fornøjelse
Christian Sand

Udstilling 🎨

Jeg holder til Kvaglundparken 1, 3.sal. nr.35. 6705 Esbjerg.
Sand Maleri har fast udstilling i lokalerne hos Skildpadder ABC samme adresse.

🦽 Handicap venlig adgang.

🚗 P-plads ved døren.

🕛🕔 Alle dage 12-17 - Bestil tid for besøg.

Ønsker du et maleri, har du spørgsmål eller andet relevant, så hører vi gerne fra dig: Kontaktinfo. eller e-mail: SandMalerier@gmail.com